VI HAR ARBETAT MED SOLSKYDD PÅ COSTA BLANCA I SPANIEN SEDAN 2005

 

 

Att bestämma modell på markisen eller färg, mönster och tjocklek på markisväven är inte lätt. Vilken modell optimerar solskyddet? Hur många gr/m2 ska markisväven ha? Vilken UV-faktor ska markisväven vara på? Det är många frågor som vi kan svara på. Vi har över 100 olika markismodeller och tillgång till alla markistyger som finns i Spanien.

 

Vi kommer hem till Er med tygprover och bilder så att Ni kan välja i lugn och ro och få ett prisförslag. Alltför sällan ser man alla de fördelar som en markis kan erbjuda. Förutom att den förvandlar din terass eller din balkong till ett "extra rum" skyddar den mot solljus, regn och insyn. Vi tillverkar markiser i alla prislägen, byter enskilda delar, byter tyg och servar dina markiser. Vi säljer även reservdelar om du vill göra jobbet själv.

 

Vi är ett litet familjeföretag som arbetar med flera av de stora märkena. För markiskonstruktionen är dessa STOBAG från Schweiz samt Gaviota, Llaza och Siplan från Spanien. Markisdukarna kommer bl a ifrån Swela, SATTLER, DICKSON, Recasens, Sauleda och Docril. När det kommer till motorisering arbetar vi i första hand med SOMFY men tillhandahåller även andra märken.

 

Vi har arbetat med utvändiga solskydd på Costa Blanca i Spanien sedan 2005.